About C-THROU


About C-THROU
ΠΡΟΦΊΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ C-THROU
C-THROU Ready-to-wear and accessories
Η εταιρεία C-THROU σχεδιάζει & παράγει  γυναικεία ενδύματα υψηλής ποιότητας και rock αισθητικής. 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κωστή Παλαμά 44, Αθήνα ΝΈΑ ΧΑΛΚΗΔΌΝΑ, σε ένα κτίριο 500 τμ. και υπέροχα διακοσμημένο χώρο, όπου έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένους, πρόθυμους συνεργάτες στον τομέα της εξυπηρέτησης αλλά και αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της
Η εταιρεία C-THROU χρησιμοποιεί ελληνικές πρώτες ύλες, όπου είναι δυνατόν, ενώ τα ρούχα της δημιουργούνται και ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.
O υπερσύγχρονος χώρος της εταιρείας, αλλά και ολόκληρη η φιλοσοφία της C-THROU  αποτελούν για την εταιρεία σημαντική προϋπόθεση, άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα και την αισθητική των δημιουργών της
           Τα ρούχα C-THROU απευθύνονται στη γυναίκα που ξέρει τι θέλει, χωρίς να το διαπραγματεύεται και θέλει να αντιμετωπίζει τις ενδυματολογικές της επιλογές σαν μια ευκαιρία ώστε να δείξει την θηλυκή της πλευρά και παράλληλα τη δυναμική της.

Η πολυμορφικότητα των ρούχων C-THROU σου δίνουν τη δυνατότητα να τα συνδυάσεις έτσι ώστε από μια πρωινή εμφάνιση να είναι κατάλληλα και για μια βραδινή έξοδο, καθώς επίσης και  η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική σε κανέναν. 
Η C-THROU ξεχωρίζει για τον μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτήρα της αλλά και για την διαχρονικότητα των ρούχων της 

Η ποιότητα και ο σχεδιασμός των παραγομένων ενδυμάτων οδήγησε στην ανάπτυξη της εταιρείας η οποία  έχει δυναμική παρουσία σε επιλεγμένα καταστήματα ένδυσης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, Κύπρο και  Ρωσία.

Ρούχα με άποψη από την εταιρεία C-THROU 
 Άγρια κομψότητα που αναδεικνύει τη Sexy πλευρά της κάθε γυναίκας!
 Γιατί κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να προσφέρει στον εαυτό της ένα ρούχο
 C-THROU.





Come and visit us in Showroom:
Kosti Palama str., N.Chalkidona
Postcode:143 43
Athens – Greece
tel: +30 210 2587016
fax: +30 210 2587016
e-mail:info@c-throu.com

We look forward to seeing you!